Jag har nu haft semester i en vecka och har ännu inte fått vila så värst mycket. Ni som följer min blogg vet ju att jag har fjällvandrat min första semestervecka. Det var ingen vila, vi hade tunga ryggsäckar och gick minst 1 mil varje dag, oftast mer. Värst var sträckan mellan Sylarna och Blåhammaren. 17 km och mycket uppför och ojämn led.

Kom hem vid 03 natten till lördag efter att vi åkt många omvägar på vägen hem. Trevliga omvägar som jag inte velat missa, men de tog sin lilla tid. Först skulle vi åka över Östersund och köpa en radiosändare till min iphone för cd-spelaren i bilen funkade inte och 80 mil utan bra musik kändes inte så kul. Från Östersund skulle vi till Örebro och min fars ouppdaterade GPS ledde oss till Sundsvall!!! Omväg 1. Från Sundsvall åkte vi till Örebro och åt på Max (sååå gott!!!!) och därefter skjutsade vi EW till hennes MBT-läger som var nära Vingåker, åkte tillbaka till E20 och svängde in till Lassos stuga vid Skagern för en kvällsfika och kaffe för mina medresenärer. Så därav den sena hemkomsten.

På lördagen åkte ner hit till Halmstad där jag är nu. Mor och Far har säsongsplats på den bästa campingen som finns! Strandgården. Lördag till söndag bodde jag och K hos vår kompis R men nu bor vi i husvagnen. Jag har längtat hit! Här är min semester! Imorgon väntar Båstad men nu ska jag se färdigt MLG Arena och sen sova. Sova tills jag vaknar av mig själv!!! Mmmmm, det är semester!

20120722-232413.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s