Blev 45 minuter sen i morse till jobbet. Som jag skrivit innan så är det spårarbete mellan Svingeln och Olskrokstorget vilket innebär en del förändringar i kollektivtrafiken. Men nu blev det för mycket. Jag hoppar på ersättningsbussen hemma på Olskrokstorget och går snabbt från Svingelns busshållplats, där bussen stannar, till spårvagnshållplatsen. När jag är 20 meter från hörnet innan hållplatsen så ser jag 6:ans spårvagn komma rullande och gå förbi mig. HALLÅ?! Jag kommer med ersättningsbuss! Jag hinner alltså inte med från bussen till spårvagnen!!! Hur tänker Västtrafik?! Tror dom att Redbull funkar på riktigt och att vi kan flyga fram för att hinna med? Att jag missar vagnen innebär att jag nu får stå och vänta i hela 15 minuter på nästa vagn…eftersom 8:an går från centralen…Varför kan man inte sätta in extravagnar eller låta 8:an gå från Svingeln också, precis som 6:an?!

Det som förvånar mig själv mest är när jag igår spräckte skärmen på min mobil. Reaktionen skulle kunna blivit ett högt och gällt NEJ!!! SJUTTON OCKSÅ!!!! Men jag var mest, jaha, då hände det. En axelryckning och tänkte att det är tur jag har drulleförsäkring…

Jag som tror att jag förstår mig själv bättre nu för tiden…

Sidenote:
wpid-wp-1396515151105.jpeg

Fick lilla Gullan på ridlektionen igår! 🙂 Denna söta lilla dam som passar mig perfekt i storlek. En mindre variant av Lilla Gubben. Gårdagen var inte den bästa dagen jag haft, lite låg i humöret och trött för jag har en förkylning i kroppen. Den bryter inte ut, men den gör mig trött… Så att få byta från Lucy som är tungriden till Gullan som är pigg, som jag känner väl och vet hur jag ska rida, det var verkligen skönt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s