är inte för mig…det är vad jag vill vara och göra för min framtida man…

Idag gifte sig två vänner i min församling. Vår pastor höll ett vigseltal som mer var en predikan och innan du börjar sucka så var det på brudparets egna request gissar jag och det var en väldigt bra predikan. Att älska någon, det är inte att fråga vad får jag ut av detta förhållandet. Att älska är att säga vad kan jag ge och göra för dig? Att älska är att hålla det löftet i praktiken, det löftet man gav varandra framme vid altaret. Känslor kommer och känslor går. Man kan inte bygga ett liv på bara känslor. Ett äktenskap bygger lika mycket på ett beslut man tar och håller som det bygger på att faktiskt ha känslor för någon. Men idag är det många som bara går på känslor. När känslorna försvinner så bryter de upp och går vidare. Jag vill leva livet ut med en man. Jag vill att han ska kunna hålla beslutet att leva med mig resten av sitt liv. Här är för övrigt ett väldigt vist blogginlägg: Marriage isn’t for you.

Ursäkta att det blivit mycket relationsrelaterat nu på bloggen, men med ett bröllop i närheten så är det sådant som dyker upp i huvudet på mig. På tal om något annat så ska jag och en kompis bort i två dagar tillsammans. Vi kommer övernatta en natt och åka väldigt tidigt på måndag och komma hem sent på tisdag. Ska bli skönt att få utnyttja påsklovet som jag faktiskt har i år. Så kommer kanske inte uppdatera här de två dagarna.

Hittade ett klipp på en psalm som vi sjöng på gospellinjen: Total Praise…dock inte i detta arr, det är han själv som gjort det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s