Jo, man sjunger halva fredagen så rösten blir trött, pluggar halva lördagen innan man träffar en långväga vän, sen sjunger man lite mer på söndagen och tröttar ut både kropp och röst igen, innan man pluggar halva kvällen. Så gör man…om ni nu undrade det. Och nu börjar en ny vecka med massa mer sång! Yey! Trodde aldrig jag skulle bli less på att sjunga, men idag var det tungt! I morgon är det rep med bandet, tisdag är Felicitydag och tack och lov, på onsdag är det ingen vokalensemble! Prisa Gud! Riktigt så illa är det inte, men trött i rösten är jag! 🙂

Annars har det varit en bra helg. Fick höra en relativt ny medlem i församlingen predika för första gången. Väldigt bra! Vi är så välsignade i vår församling med alla möjliga gåvor! Jätteduktiga musiker, många duktiga sångare/sångerskor, jättebra predikanter som verkligen talar från Guds ord.

I fredags sjöng jag alltså. Det har varit kulturnatta här i Göteborg och min församling har en tradition att ha en konsert denna kväll. Så även i år. Det var 5 sångare och 5 musiker och vår musikledare som gjorde både och. En häftig samling låtar och namnet var även det lite utstickande; “Hur man blir odödlig, en konsert om döden och odöden.”

Vill dela med mig av musik som jag lyssnar på mycket nu det sista som jag bara älskar!!! Pentatonix med Rather be!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s